I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, January 2, 2011

i'M bacK!!

hello..hello..testing..1..2...3... ok2.. ehem2.. Assalamualaikum.. hai k0rg sumer.. brtemu kiter lg dlm rncgan memsk brsme chef nabila..kahkahkah.. da mcm rncgn memsk da aku tgk..hehehe.. anyway, dah lme da aku x update bl0g ni.. xda feel ah (sbnrnyer xtau nk membebel ape kat sni..hehehe).. s0, tuk thun bru ni aku igt nk slalu ah jengah kat bl0g ni walaup0n semggu sekali..hehehe.. nk ckp pe g ek?? xtau ah nk membebel pe g.. kalau akmam ngan jue tu ad ah k0t bnda yg di0rg nk merapu kan.. xcayer p tgk kat bl0g di0rg..hahaha..
ermm..pe kata aku start ngan latar depn (adik bradik latar blakg) aku dlu...
ni la aku..hehehe

NAMA: nur nabila binti zainal abidin ( bukn nabila ank amy seach tu ye adik2)
UMUR: bru 21..tp tuk thun 2010 ah..hahaha
BESDAY: 30 june 1989.. (k0rg mst igt tau.. x igt p0n wat2 igt)
ANAK KE: ank ke-3 drpd 5 adik bradik..
HOBI: bce n0vel (da berpuluh2 n0vel aku da bce n ad dlm k0leksi smpnn aku)
memsk kalau time rajin (tp msk nasi g0reng je ah yg plg aku ter0r..hahaha)
suka make-up..hehehe..(antara yg prnh jd mgsa aku ialah teh nur safina..hehehe)
antara k0leksi novel2 aku

my favourite novels

tikus lg bijak dr aku k0t dlm bab2 msk ni..hahaha

brg yg aku slalu expense lebih skit..hehehe
STATUS: solo n available g.. kalau nk msuk meming digalakkn..hahaha..
MOTO: jgn mengaku kalah slagi kiter l0m capai ape yg kiter impikan..


ckup la tu ek aku membebel psl latar depn aku..mst k0rg p0n mls nk bce.. k0rg pun mst da knal spe aku kan?? dak plg glamer kan uum..hahaha..prasan giler..hehehe..

skrg ni da msuk thun bru.. s0, rse nye sempt g k0t aku nk wish slmt thun bru tuk sumer wrga malaysia.. malaysia je tau..(mam dikecualikn walaup0n dia dr ngra luar..hahaha).. sm0ga thun 2011 lbih brmkna dr thun2 yg sblomnyer.. ckp psl thun bru ni mst sumer ad azam baru kan?? kan?? kan?? azam aku ek??ermm..nk kawin ngan laki nme azam..hahaha...xda mknanyer..hehehe.. azam aku wat mse ni ialah..
1st: nk jadi ank yg s0lehah sbab nk sjukkan hati mak ngan bak.. n nk jadi muslimah sejati.. insyaAllah..
siang mlm berd0a tuk kebaikn kami sekluarga..insyaAllah..

2nd: nk study btul2.. nk dptkan result yg lebih baik dr yg sbl0mnyer.. kdg2 biler tgk mak ngan bak siang mlm kerja penat cari duit rse cam nk nangis je..tu yg kdg2 biler dpt result l0w aku rse brslh sgt2.. tulah, brcuti je keje nyer..hehehe.. insyaAllah aku akn jd budk rajin.. gulp!!!abis ah aku leps ni jd cam budk dlm gmbr kat bwh ni..hahaha..
study struggle smpi trtdr2..hahaha

3rd: nk jd adik n kakak yg berguna dan b0leh diharapkn dlm kluarga.. mklum la ank yg plg tgh, kdg2 aku la jd mgsa keadaan..wawawa..ngan adik bradik snrdi p0n kena buli.. s0b..s0b..s0b..

4th: c0urse yg aku amik skrg adlh pendidkn, insyaAllah aku akn jd se0rg guru.. h0pe sgt2 yg aku akn jd guru yg berkaliber yg leh bentuk ank2 mse akn dtg tuk jd yg lbih brguna.. dak2 skrg lg bijak klent0ng dr cikgu2..mcm aku prnh klent0ng cikgu aku dlu..hehehe..jht giler aku dlu..kihkihkih...
aku pd mse hdpn..hehehe

5th: kalau k0rg nk tau aku nk sgt muka aku secantik ayu raudhah.. aku minat sgt2 kat dia.. dahla cntik, putih plak tu..memg perfect ah biler tgk.. lagi2 biler dia brlak0n citer nur kasih.. rse mcm xnk galih jemata ni dr tv..hehehe.. baru2 ni aku ad tgk drama dia brlak0n..citer kau laksana bulan..citer adaptasi dr n0vel.. best sgt.. aku tgk asik trsenyum je..da mcm 0rg giler da.. sesuai ah tu ngan tmpt aku tggl, TAMPOI..hahaha..
ayu raudhah a.k.a nabila raudhah..hahaha

6th: lastly k0t..sbab da xtau nk azam pe g..kalau tetiba ad aku tmbh kat entry leps ni k..hehehe.. erm.. azam aku tuk thun ni, sme ngan thun sbl0mnyer sbab x trcapai g..hahaha.. nk cri se0rg pakwe 0r merangkap bakal suami yg l0ving, caring, sedp mata aku memndg nyer, yg syg aku sepenuh hati dia..leh take care aku, trima aku n family seadanyer..n yg plg pentg leh bimbing aku ke jalan Allah..amin.. agk2 leh x aku jmp laki camtu??erm..renung2 kan dan selamat beramal..hehehe..

  cal0n 1st bakal suami aku..hahaha..

ok la kwn2 ku sekalian.. ckup la setkt arini.. da pent ah merapu..lain kali kalau aku ad idea g, aku merapu lagi k.. harap2 k0rg xda ah b0san nk bce bl0g aku yg xbce nk cun ni..hehehe.. n h0pe sumer impian or azam aku ni trcapai..amin.. nite sumer..zzzzz..kr0h..kr0h..kr0h...

8 comments:

  1. nk culik?? meh dtg umah aku..tu bru skit..ad g kat rak seblh dia..hahaha..

    ReplyDelete
  2. nak aku tlg cari kan ke calon suami tu? :)

    ReplyDelete
  3. oi byknye novel??ko rompak kedai mna ni??

    ReplyDelete
  4. anis: ok gak tu.. yg sme cam dlm gmbr tu tau..hahaha..
    mam: aku kan kaki r0mpak.. bukn cd je, n0vel p0n aku rompak..hahaha.. ad byk g..mls je nk tgkp gmbr byk2..hahaha..

    ReplyDelete
  5. pehhhhh,,,,,
    knal kn dri lak,,aku da knal ko ah,,hahha

    ReplyDelete
  6. jue: ala.. mne tau kau trhantuk kat mne2 ke, leh sbab kn kau lupa kat aku..hahaha..

    ReplyDelete
  7. aku tag ko kat blog..check it out dear

    ReplyDelete